Stilstaan om samen verder te komen


Op 12 maart viert de lockdown een dubieus jubileum. Het is dan precies één jaar geleden dat onze bekende wereld tot stilstand kwam en Corona alles ondersteboven haalde. Het heeft ons omvergeworpen en we zijn weer opgestaan. We hebben verdriet gehad, zijn boos geweest, vertwijfeld en eenzaam. Maar de periode van het afgelopen jaar heeft ons ook belangrijke inzichten en mooie momenten en nieuwe mogelijkheden opgeleverd.

We vergeten snel. Daar is ons brein in getraind. Nare ervaringen als eerste. Terwijl we daar juist zoveel van kunnen leren. Terwijl juist ook de moeilijke momenten ons zoveel wijsheid brengen.

Wat neem je mee?
Een jaar van Corona-maatregelen heeft ons werk en ons leven drastisch veranderd. Werken heeft een heel andere betekenis gekregen. Wat hebben jullie als team of organisatie geleerd van het afgelopen jaar? Welke inzichten heeft het jullie opgeleverd? Wat heeft het afgelopen jaar jullie geleerd? En welke herinneringen willen jullie koesteren?

Nu het begin van het einde van de lockdown in zicht komt, zijn dat belangrijke vragen om bij stil te staan. Het Team-tijdcapsule ritueel helpt je daarbij.  Download hiernaast jouw gratis exemplaar!

Drie rituelen in één
Het Team-tijdcapsule ritueel geeft je handvatten om als team stil te staan bij hoe jullie het afgelopen jaar ervaren hebben. Om los te laten én vast te houden. Om ervaringen te bewaren voor de toekomst zodat jullie samen nog eens terug kunnen kijken op dit vreemde jaar. En wie goed leest, ontdekt: het zijn eigenlijk drie rituelen in één!

Ik wens jullie prachtige inzichten!

Ameike

Veel succes!

Ja, ik doe mee met de online sessie
'Rake Rituelen maken'

Schrijf je in en ontvang tips en handvatten om passende rituelen te maken
voor jouw organisatie of team!

Wat leuk dat je meedoet! Je ontvangt van ons een email met voorbereidende informatie én de link naar de sessie. Tot snel!