Ontdek het goud in jouw organisatie

De succesvolle leider van de toekomst is iemand die naast strategisch management ook oog heeft voor het energiemanagement binnen zijn team of organisatie. Die weet dat soft skills leiden tot harde resultaten. Maar hoe doe je dat dan?

Wij helpen managers, consultants, adviseurs om tastbaar te maken wat in de onderstroom van de organisatie leeft en zo te zorgen voor weerbare en wendbare medewerkers, effectievere veranderingen, grotere betrokkenheid en mensgericht resultaat. Dit doen we door te focussen op de energiemotor in jouw organisatie: de menselijke interactie en deze te verrijken met passende organisatierituelen.

En dat is niet moeilijk. Sterker nog, de meeste kennis heb je zelf al in huis. Het gaat er vooral om deze weer wakker te schudden en op een andere manier te kijken naar wat er binnen je organisatie gebeurt. Hoe staat het met de impactvolle momenten in jouw organisatie? Welke ruimte is er voor kleine gesprekken (‘touches’)? Hoe gaan jullie om met emoties op en in het werk? Waar gaat het al heel goed en waar liggen kansen nog bewuster met de energie binnen je organisatie of team aan de slag te gaan?

Onze missie: zoveel mogelijk organisaties bewust maken van het goud dat ze al in handen hebben. Tijdens een gratis inspiratiegesprek kijken we samen met jou waar en hoe aandacht voor energiemanagement positief effect kan hebben voor jouw organisatie en ontvang je praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. Door onze jarenlange ervaring in organisaties weten we als geen ander waar jij kansen laat liggen.

Na onze sessie van 30 minuten kijk je met andere ogen naar je organisatie of team en heb je een eerste stap om tot actie te komen. Dat beloven we je. Jouw investering? Een open mind, dat je vastbesloten bent om grote stappen te zetten en… dat je het vragenformulier invult. Dan zorgen wij ervoor dat ons gesprek voor jou zoveel mogelijk waarde bevat. Je hoeft alleen nog maar te klikken op de onderstaande knop!

Ameike van der Ven
Energiecoach Dit heeft zin

Ja, ik doe mee met de online sessie
'Rake Rituelen maken'

Schrijf je in en ontvang tips en handvatten om passende rituelen te maken
voor jouw organisatie of team!

Wat leuk dat je meedoet! Je ontvangt van ons een email met voorbereidende informatie én de link naar de sessie. Tot snel!