Dit heeft zin is 1 jaar oud! Afgelopen vrijdag vierden we ons eerste officiële jubileum. Noodgedwongen op afstand, maar niet minder symbolisch. Want mijlpalen zijn er om vlaggen aan te hangen. Katoenen vlaggen welteverstaan. Katoen staat symbool voor het eerste jaar van een verbintenis. En dat is niet voor niets.

Tijdens het eerste jaar moet je je vorm nog een beetje vinden in je zakenrelatie of je bedrijf. Ben je nog aan het mixen en matchen, aan het proberen en bijschaven. De weg die je gelopen hebt, zie je pas als je achterom kijkt. En Dit heeft zin heeft al een heel mooi stuk afgelegd. Onze koers, richting en missie, het pad voor ons is steeds duidelijker.

              

Ritueelbewustzijn leeft
Het eerste jaar stond in het teken van ontwikkelen en ontdekken. Tijdens workshops, met collega-professionals en met elkaar, offline én online. We ontdekten ook dat ritueelbewustzijn in organisaties steeds ‘normaler’ wordt. Rituelen zijn belangrijk. Om te vieren, om te verwerken, om ons verbonden te voelen. Hoe belangrijk ze zijn, ervaren we nu, in deze periode waarin verbondenheid en nabijheid niet vanzelfsprekend (meer) zijn.

Jouw ritueel op maat
Wie jarig is trakteert. Wij trakteren graag met dat wat we het allerliefste doen en het allerbeste kunnen: samen met jou een zinvol ritueel bedenken voor jouw organisatie. Om tijdens de lock-down verbonden te blijven met je collega’s of juist na de lock-down samen een nieuw normaal te vinden.

Daarom geven we 5 meedenksessies cadeau. Tijdens een 1-op-1 Zoom-sessie kijken we samen met jou naar wat past en nodig is in jouw organisatie en ‘loop’ je ons gesprek uit met een mooi ritueel in handen. Lijkt je dat wat? Meld je dan aan via info@ditheeftzin.nl. Dan plannen we een moment dat voor jou het beste is.

 

Ja, ik doe mee met de online sessie
'Rake Rituelen maken'

Schrijf je in en ontvang tips en handvatten om passende rituelen te maken
voor jouw organisatie of team!

Wat leuk dat je meedoet! Je ontvangt van ons een email met voorbereidende informatie én de link naar de sessie. Tot snel!